Opdateret: 21. Maj. 2023

Pinse Pinse er lig med vandreture i omegnen af Vildbjerg og Timring, Timring Sportscenter er hovedkvarter for vandringer og overnatning, Det hele starter fredag den 26. maj kl. 6.30. Kl. 17.00 åbnes aftenvandringen hvor man kan gå 5 og 10 km. 10 km. ruten går forbi Vildbjerg søpark, hvor der på rastepladsen kan købes forfriskninger og lidt godt til ganen, inden turen går tilbage til Timring, her kan man så begynde at lade op til den 47. Hosekræmmermarch.

Den starter pinselørdag kl. 7.00, der er turen på 5 - 13 - 24 og 36 km. hvor 5 og 13 km. kan starte fra kl. 7.00 til kl.12.00, Der er rastepladser på nær ved 5 km. men her som ved de andre distancer kan der købes diverse varer ved start, derudover er der 3 rastepladser, hvor mad og drikkevarer kan købes, på den ene er der levende musik. Når marchen er slut kl. 16.00 skal der gøres klar til hyggeaften, Her skal der hygges spises og til sidst en svingom, for at holde gang i de trætte fødder.

Søndag er vores medarrangør Holstebro Fodslav vært ved Holstebrovandringen inden der 2. pinsedag er er Stoubæk Krat Vandring, fredag, lørdag og søndag er det afmærkede ruter, hvor í mod vandringerne i Stoubæk Krat er med guider, Her er der ture på 6 - 9 og 11 km turene starter kl. 8.00 - 11.30 og kl. 14.00 med en 6 km. på alle tidspunkter.

Gældende for hele arrangementet kan vi sige naturen er en oplevelse værd næsten alt er sprunget ud og alle ruter er fremkommelige til fods, de foregår på lidt asfalt ellers grusveje alm. Stisystemer og skovstier. Motion er vigtig for helbredet, så Marchforeningen Hosekræmmerne håber rigtig mange vil benytte sig af vores tilbud i pinsen.

Vel mødt til god motion Marchforeningen hosekræmmerne