Opdateret: 9. November. 2022

ÅRETS GANG
Året lakker mod enden, og dermed årets gang for Marchforeningen Hosekræmmerne, der er stadig et par mandags vandringer til bage, hvor vi slutter sidste mandag i november. Der udover der d.20. november efterårs tur som med udgangs punkt fra friskolen Asgård i Nøvling, har 3 ruter med rastepladser hvor diverse forsyninger som drikkevarer m.m. kan købes, ruterne er afmærket, og fører os rundt i et naturskønt område, som stadig står efterårs pyntet med alle naturens farver, så det er en god måde at bruge en søndag formiddag eller lidt mere på ruterne er 7- 12 -18 km, lidt for enhver smag. Den 21. november er der generalforsamling hvor årets motionister kåres.

Året afsluttes som sidste år med et jule /nisse løb, det bliver 10.december kl. 10.00 Fra natur patruljens hus ved Lilleskoven ved Vildbjerg Sports og kultur center. Der er rast på genbrugspladsen som sidste år og afslutning på torvet ved Meny. Dette arrangement er i samarbejde handels og borgerforeningen. Mere herom senere Marchforeningen Hosekræmmerne V/ Ingolf Brandt

Lørdag d. 19. november. Har vi Julebord / hjælperfest. Det er i centerrummet på Asgård skolen i Skibbild/Nøvling kl. 18.00. Efter maden er der musik og dans til midnat. Alle er velkommen.

Søndag d. 20. november. Har vi Efterårsturen. Her er mulighed for at nyde 3 forskellige ruter på 7 km - 12 km. - 18 km. rundt i og omkring Skibbild / Nøvling.

Mandag d. 21. november. Efter en rask travetur, er der generalforsamling, som holdes på Kildebakkeskolen kl. 20.00.

Mandag d. 28. november. Er der juleafslutning. Her er foreningen vært ved Gløgg og æbleskiver. Så holder foreningen juleferie, til mandag d. 2. januar.

Søndag d. 11. december er der Nisseløb. Der er ture på 2 km. og 5 km. Programmet for nisseløbet kommer senere.

Opstart efter nytår.

Mandag d. 2. januar 2023. Henholdsvis kl 09.00 og kl. 18.30 Med start bag Ringkøbing Landbobank.

Tilmelding til Julebord / hjælpefest i Nøvling den 19. november,

På listen ved kaffe pausen eller
Irene, SMS 20 78 04 54 Mail: ic-hc@hotmail.com
Ivar, SMS 28 96 95 76 Mail: ivardalsgaard60@gmail.com

På bestyrelsens vegne Irene Christiansen.