Opdateret: 6-9-2020

Trehøje rundvandrermarch 2020
Efter en vellykket indvielse af Vildbjerg Timring byvandring er der atter mulighed for at få sig rørt. Marchforeningen Hosekræmmerne arrangerer 12. september Trehøje Rundvandrermarch. På grund af Corona situationen er startstedet flyttet fra kildebakkeskolen til Åvænget 14 i Vildbjerg.

Som de foregående år følger ruten en rundvandrervej, i år” Skovsøen” Ruten er permanent afmærket, men til lejligheden er den ekstra afmærket. Ruten er ca. 21km. og bliver delt i 3 etaper så man kan gå enten 7, 14 eller 21 km. og efter eget ønske kan man blive kørt hjem efter 7 og 14 km. ved 21 km. er man tilbage ved udgangspunktet.

Ruten går lidt rundt i Vildbjerg by hvorefter man går ud på landet med kurs mod Tihøje. Nogle km. før støder man på den første rasteplads efter ca 7 km. Den første del er som før nævnt i byen og videre ud i det åbne land, men efterhånden som man nærmer sig Tihøje bliver det mere bakket og skov klædt turen fortsætter ad stier og veje ud til naturskolen som er 2. rasteplads. Som stedkendte ved er vi nu tæt på golfbanen som lægger græs og stier til et par km. efter at have forladt golfbanen er der ikke særlig langt til Åvænget 14 som er slut på turen. Det er en rigtig flot tur som kan nydes i eget tempo, så det er bare med at komme ud i naturen og væk fra corona smitten for her bestemmer man selv afstanden og gå motion er sund motion.

Lørdag den 12.september
Har vi Trehøje Rundvandremarch - Se Brochure- Vi kan ikke få Kildebakkeskolen, så der bliver start og mål fra Åvænget 14, Vildbjerg
Mandag den 14. september
En lille rettelse. Birgit leder turen Mandag d.14. september, men ikke som tidligere skrevet fra Vildbjerg. Det bliver fra Sørvad, med start fra Torvet i Sørvad. Vi mødes som vi plejer bag Ringkøbing landbobank kl. 19.00.
Mandag den 21. september.
Knud Erik som fører feltet an. Vi mødes ved Ringkøbing Landbobank kl 19.00. Her er der afslutning på sæsonens motionsture. Vi ved endnu ikke hvor vi holder afslutning, men vi finder ud af det. Der er gratis kaffe og kage.
Mandag den 28. september
Vi har vores årlige klubaften. med smørrebrød kl 18.00 men i skrivende stund, ved vi ikke, om vi må være på Kildebakkeskolen, så I hører nærmere senere.
Mandag den 5. oktober
Vi ved, at vintermotionen starter. Vi mødes ved ved Ringkøbing Landbobank kl 19.00 Igen i vinter er der fast rast, på Åvænget 14.
Lørdag den 07. November
Har vi vores årlige Tysklandstur. Den bliver nok noget anderledes. I hører så snart, vi har styr på det..
Lørdag den 15. November
Hvis Corona tillader det, afholder vi Julebord - Hjælperfest - Hygge Søndag den 16. November
Efterårstur - Se Brochurer - Som I kan se er det en ret mangelfuld orientering. Det skyldes, Coronaen, og tro mig, jeg synes også, det er drøn irriterende, at vi ikke ved, hvad vi må og ikke må, men jeg lover at skrive så snart, jeg ved noget. huske det er ved at være tid, til at have refleksvesten på.

På Bestyrelsens vegne Irene Christiansen.