Opdateret: 12-6-2020

Hej Vandrevenner.
Dejlig at samfundet er ved at lukke op igen efter Corona pandemien, så vi kan begynde at gå sammen og ikke bare hver for sig. Hosekræmmernes bestyrelse har lige haft møde. Her besluttede vi at holde sommerafslutning mandag den 29. juni kl. 19.00

Vi mødes som vi plejer, bag Ringkøbing Landbobank kl. 19.00. Her vil Knud Erik gå forrest, og til slut mødes vi i haven på Åvænget 14. Her vil vi hygge os og ikke mindst snakke et par timer ,måske lidt mindre - måske lidt mere. Vi glæder os til at være sammen med jer alle igen. Denne gang vil vi meget gerne have, at I giver beskeds, om I kommer til sommerafslutningen I kan tilmelde jer hos:
Ingolf 20 83 33 58 - Ivar 28 96 95 76 - Irene 20 78 04 54

Selve opstarten af vores mandagsmotion bliver mandag den 3. august kl. 19.00 Vi mødes bag Ringkøbing Landbobank. Der fylder vi bilerne og kører ud til Præstbjerg Naturcenter. Knud Erik vil gå forrest, bagefter er der opstartskaffe og kage.

Vi har snakket med Holstebro Fodslaw for at høre, om der bliver en TV-Midtvest vandring og det gør der. Det er tirsdag den 11. august kl. 18.30 Vi håber, at vi igen i år kan stille med det største hold. I kan tilmelde jer til sommerafslutningen Startkort er 25 kr.

D. 8. august er Hosekræmmerne arrangører for DMF Repræsentantskabsmøde . Og i den forbindelse indvier vi vores byvandring. Mere herom senere.

På bestyrelsens vegne Irene Christiansen.