Bliv medlem

Bliv medlem i en aktiv vandreforening , alle er velkommen i Marchforeningen Hosekræmmerne, og deltag i motionsture og andre arrangementer i vandreforeningen. Kontingenteten er kun: 125.kr og familiekontingent 275.kr. Hosekræmmerne har egne rastpladser, for medlemmer af foreningen på Hærvejsmarchen. Gratis klubaften med underholdning smørbrød og drikkevarer, og en årlig tysklandstur til god medlemspris.

Du er desuden med til at holde en aktiv forening i gang og du har alle muligheder for god motion, hygge og socialt samvær, og husk at ´Gå motion er god motion´. Klubmedlemsskabet går fra november til november, og kontingentet skal være betalt inden 1. december og det kan indbetales til Ringkøbing Landbobank på konto nr. 7670 - 0001157929.

Klik på Årets program og brochure, og se de forskellige arrangementer som vi har i årets løb. Ønsker du at blive medlem af MARCHFORENINGEN HOSEKRÆMMERNE, eller har andre spørgsmål så ring til formanden på mobil, Ingolf Brandt. Tlf. 2083 3358 eller send en mail klik her.

Man kan også møde op ved P-pladsen bag Ringkjøbing Landbobank i Vildbjerg hver mandag aften kl. 18.30 og prøve at og få en snak. Velmødt