Påskevandring.

Beskrivelser og oplysninger vedrørende vandringer i påsken.

Alle ture starter fra Vildbjerg skole. Bjerregårdsvej 2. 7480 Vildbjerg og er mærket op med Hosekræmmernes plast bånd, pile og de røde vimpler fra bevæg dig for livet. Det anbefales at downloade mindst kort nr. 4 fra hjemmesiden. Efter aftale med skolen håber vi det respekteres at det er skolens P. plads, men da det er påske er der meget få biler på pladsen, så der skulle være rigelig med P. pladser.

Tur /kort nr. 1 ca. 3,3 km. lang, går langs Bjerregårdsvej , bag om skolen med Lysgårdvej og Lysgårdsøvej, videre med stien og hen til gården Lysgård, som har lagt navn til området, herfra går man over åen og følger stien langs søen som er ret unik da der kan bades i den. Herfra over broen krydser stien op til Hjejlevej og ud til Lysgårdvej gennem Åbjergparken og tilbage til skolen. Tur /kort nr. 2 ca. 5,7 km. Som tur nr. 1 indtil broen efter den følges stien til venstre, langs Rødding å og Skøjtesøen, og ud til Nørregade fra den ind gennem boligkvartererne og over til Hjejlevej derfra hjem til skolen.
Som tur nr. 1, Tur 3 Kort nr. 3 og kort nr. 4 ca. 20 km som det ses, skal der bruges to kort. Man følger tur 1 rundt om søen over broen krydser stien op til Parkalle følger Parkalle og Ejsingkjærvej og krydser Videbækvej, herefter bruges kort 4 dette kort er udskrift af rundvandrerruten skovsøen bemærk kortet viser rundvandre vejenes afmærkningspæle med IVV mærker på toppen. Efter nogle Km. nærmer man sig Tihøje, går langs heden og ind i skoven til Røddinglundvej herfra til venstre ved en gård følger stien indtil man runder en have og gårdsplads, derefter over Røddingvej, derefter ud til skovsøen rundt på golfbanen hvor man færdes blandt golfspillerne her møder alle med respekt for hinanden så det er bare ok. Forbi kantine og brunkulsgrave man følger stierne til Røddingvej og videre til Lysgårdvej som følges til skolen.

Rute 1. download Rute 2. download Rute 3. download

Ruterne sættes op så de er klar til vandring mandag d. 29 om morgen.

Kontakt Marchforeningen Hosekræmmerne / Ingolf Brandt Tlf. 2083 3358